Post Thumb

Jucariile de construit Gecco in Romania

Cu un succes foarte mare in Spania, jucariile Gecco se afla in topul achizitiilor parintilor, fiind preferatele copiilor cu varsta 4 ani+. Avand acest succes rasunator, am acordat o atentie sporita calitatii produselor Gecco si am fost surprinsi sa aflam de succesul lor si in Germania. Calitatea materialelor din care sunt confectionate si siguranta pe care le-o ofera celor mici ne-au convins sa vizitam fabrica din Cehia, unde am discutat cu producatorii posibilitatea de distributie a produselor Gecco in Romania. Asadar, ti le oferim cu drag si cu siguranta ca vor fi alegerea perfecta pentru joaca in siguranta a copilului dumneavoastra.

Jucariile de construit Gecco il vor transforma pe copilul tau intr-un arhitect desavarsit, iar pe tine, ca adult, intr-un ajutor de nadejde. Vei fi incantat sa construiesti alaturi de copilul tau si sa-i fii sprijin in dezvoltarea imaginatiei.

Asadar, iti punem la dispozitie, cele mai frumoase seturi de construit pentru copii si adulti, deopotriva, pentru a petrece timp de calitate alaturi de copilul tau. La noi vei gasi jucarii de construit care te vor incanta si te vor fascina.

Dispunem de fortarete si castele de construit, ziduri si metereze, cetati si castele de veghe, cavaleri si fortarete cu turnuri, etc. Te invitam sa descoperi produsele noastre si sa le alegi pe acelea care te vor conduce in lumea minunata a copilariei si a povestilor care au facut istorie.